Sebastă " pâine cu creveți, fenicul și salată de portocale

Sebastă " pâine cu creveți, fenicul și salată de portocale este un pescatarian felul principal. Pentru $5.33 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1075 calorii, 48G de proteine, și 78g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți creveți, unt, tarhon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți cu unt de portocale și salată de fenicul și portocale, Creveți la grătar avocado fenicul și salată de portocale Skinnytaste, și Coastal Bend sebastă cu creveți și Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați patru felii de brioșă groase de 3/4 inci suficient de mari pentru a acoperi peștele.
Rulați pâinea cu un sucitor la o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Presărați peștele cu un vârf de sare și tarhon tocat.
Întindeți jumătate din untul înmuiat pe feliile de brioșă.
Așezați brioșa, cu untul în jos, pe pește. (Dacă este necesar, întoarceți și tăiați pâinea astfel încât marginile să fie uniforme cu fileurile.)
Întindeți restul de unt înmuiat pe vârful pâinii; pune deoparte.
Aduceți sucul de portocale și oțetul la fiert într-o cratiță; se fierbe până se reduce la 3 linguri. (
Amestecul va fi siropos.)
Bateți gălbenușurile de ou, 1 linguriță de sare și piperul de cayenne în vârful unui cazan dublu; adăugați treptat suc de lămâie și sirop de portocale, amestecând continuu.
Adăugați 1/2 cană de unt nesărat în amestecul de ouă; gatiti peste apa fierbinte, nu clocotita, batand constant pana se topeste untul.
Adăugați untul rămas, amestecând până se omogenizează bine. Gatiti pana cand temperatura ajunge la 160 si amestecul este ingrosat.
Scoateți sosul din cazan; puneți deoparte și păstrați la cald.
Așezați peștele, cu pâinea în sus, într-o tigaie sau o foaie de copt rezistentă la cuptor.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc și fulgi de pește.
Puneți sosul în centrul farfuriilor și acoperiți cu pește. Se acoperă cu salată de creveți, fenicul și portocale.
* Dacă o bucată de brioșă nu este disponibilă, înlocuiți o pâine albă nealimentată de bună calitate.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.