Sebastă " pâine cu creveți, fenicul și salată de portocale

Sebastă
Sebastă " pâine cu creveți, fenicul și salată de portocale este un pescatarian felul principal. Pentru $5.33 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1075 calorii, 48G de proteine, și 78g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți creveți, unt, tarhon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți cu unt de portocale și salată de fenicul și portocale, Creveți la grătar avocado fenicul și salată de portocale Skinnytaste, și Coastal Bend sebastă cu creveți și Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați patru felii de brioșă groase de 3/4 inci suficient de mari pentru a acoperi peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
PeștePește
2
Rulați pâinea cu un sucitor la o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Presărați peștele cu un vârf de sare și tarhon tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
PeștePește
SareSare
4
Întindeți jumătate din untul înmuiat pe feliile de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Așezați brioșa, cu untul în jos, pe pește. (Dacă este necesar, întoarceți și tăiați pâinea astfel încât marginile să fie uniforme cu fileurile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
UntUnt
PâinePâine
PeștePește
6
Întindeți restul de unt înmuiat pe vârful pâinii; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
7
Aduceți sucul de portocale și oțetul la fiert într-o cratiță; se fierbe până se reduce la 3 linguri. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Amestecul va fi siropos.)
9
Bateți gălbenușurile de ou, 1 linguriță de sare și piperul de cayenne în vârful unui cazan dublu; adăugați treptat suc de lămâie și sirop de portocale, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
PortocaliuPortocaliu
SiropSirop
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
10
Adăugați 1/2 cană de unt nesărat în amestecul de ouă; gatiti peste apa fierbinte, nu clocotita, batand constant pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Adăugați untul rămas, amestecând până se omogenizează bine. Gatiti pana cand temperatura ajunge la 160 si amestecul este ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Scoateți sosul din cazan; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
13
Așezați peștele, cu pâinea în sus, într-o tigaie sau o foaie de copt rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
CuptorCuptor
14
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc și fulgi de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Puneți sosul în centrul farfuriilor și acoperiți cu pește. Se acoperă cu salată de creveți, fenicul și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
PortocaliuPortocaliu
CrevețiCreveți
SosSos
PeștePește
16
Garnisiți, dacă doriți.
17
* Dacă o bucată de brioșă nu este disponibilă, înlocuiți o pâine albă nealimentată de bună calitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine AlbăPâine Albă
BrioșăBrioșă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista