Se fierbe și supa cu bule cazan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fierberea și supa cu bule. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 269 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, cârnați de curcan, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Se Fierbe Și Supa Cu Bule Cazan, Se fierbe și supa cu bule cazan, și Cauldron Dip.
Instrucțiuni
Puneți uleiul într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mediu-mare. Strângeți cârnații din carcase în tigaie; aruncați carcasele. Rupeți cârnații în bucăți de mărimea mușcăturii. Se amestecă ocazional până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul. Se amestecă la foc mare până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Se amestecă pudra de chili, semințele de chimen și oregano.
Adăugați bulion, acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Între timp, curățați dovleceii și tăiați-i în cuburi de 1/2 inch.
Se adaugă în bulion. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când dovlecelul este fraged când este străpuns, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional.
Adăugați hominy. Dacă mazărea este înghețată într-un bloc, bateți recipientul împotriva contorului pentru a se separa, apoi turnați mazărea în supă. Întoarceți focul la mare și aduceți supa la fierbere, aproximativ 3 minute.
Se toarnă supa într-o tureen și se toarnă în căni sau boluri.
Se adaugă sare și piper după gust.