Se amestecă fasolea verde prăjită cu ghimbir și ceapă
Se amestecă Fasole Verde prajita cu ghimbir si ceapa este un Hor d ' oeuvre care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ulei de arahide, un piper, ceapă și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rădăcină de Lotus prăjită cu susan și ceapă verde, Fasole verde prăjită, și Fasole verde prăjită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok până când este strălucitor:
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare pe cel mai fierbinte arzător pe care îl aveți timp de aproximativ 90 de secunde.
Adăugați uleiul vegetal și lăsați-l să se încălzească până la strălucire.
(Aruncați o bucată de ceapă în ulei când credeți că este fierbinte. Dacă uleiul este suficient de fierbinte, ceapa va sfârâi.)
Adăugați fasolea verde tăiată, ceapa feliată și ghimbirul julienned și aruncați pentru a combina. Rupeți orice pâlcuri de ceapă feliată care s-ar fi putut lipi împreună.
Întindeți totul în tigaie și lăsați-l să se prăjească neatins timp de 30-90 de secunde, doriți să obțineți puțin rumenire pe legume. Se amestecă legumele și se lasă să stea încă 30-90 de secunde.
Adăugați usturoiul feliat, amestecați din nou și gătiți încă un minut.
Se adaugă amestecul de sos de soia și zahăr, se amestecă prăji câteva secunde:
Se amestecă sosul de soia și zahărul împreună și se toarnă în tigaie. Opriți focul și aruncați imediat legumele pentru a le combina. Sosul va începe să se caramelizeze și poate arde dacă nu mențineți totul în mișcare câteva secunde.
Se toarnă uleiul de susan peste fasolea verde și ceapa și se presară piper negru. Aruncați pentru a combina încă o dată.
Serviți imediat sau lăsați să se odihnească și serviți la temperatura camerei. Fasolea ar trebui să fie încă oarecum crocantă. Se vor găti puțin mai mult la căldura reziduală a tigaiei sau a vasului de servire.