Scottish Bubbles și chițăit Patties
Scottish Bubbles și chițăit Patties este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, brânză Cheddar ascuțită, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bule De Pepene Galben, Boabe și bule, și Pizza Pull-Apart Bule.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu până când este suficient de fraged pentru a străpunge cu o furculiță, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și zdrobiți cartofii, apoi dați deoparte.
Între timp, combinați varza și morcovul într-o altă cratiță și adăugați suficientă apă pentru a acoperi abia fundul tigaiei. Gatiti la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți lichidul și amestecați în piureul de cartofi împreună cu ceapa, muștarul și brânza Cheddar. Se condimentează cu sare și piper.
Formați amestecul în 4 torturi.
Încălziți o tigaie unsă la grătar la foc mediu-mare.
Așezați tortele pe tigaie și grătiți până se încălzesc și se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.