Scotch Egg

Scotch Egg
Nevoie de o băuturi fără lactate? Scotch Egg ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 305 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, fulgi de porumb, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Mexicană Cu Ouă, Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, și Oul Scotch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 4 ouă într-o cratiță mică; adăugați apă rece pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; scoateți din căldură, acoperiți și lăsați timp de 3 minute.Scurgeți cu grijă, apoi umplețitigaie cu apă cu gheațăouă reci. Curățați ușor cojile și curățați cu grijă apa curentă sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Coji De PasteCoji De Paste
OuăOuă
2
Așezați ouăle într-un bolde apă rece; acoperițiși răciți până cold.DO înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte.Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
3
Așezați făina într-un castron larg de adâncime și fulgi de porumb zdrobiți într-un alt vas larg de adâncime. Împărțiți cârnațiiîn 4 porții egale.Bateți 1 porție de cârnați într-o pastă subțire pe lungimea palmei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 1 ou fiert moale deasupra cârnațilorși înfășurați cârnații în jurul oului, etanșând lacomplet închideți.Repetați cu restulcârnați și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
FolieFolie
5
Bateți restul de 2 ouă într-un castron mediu pentru a amesteca. Lucrândușor cu 1 cârnat învelitou la un moment dat,înmuiați ouăle în făină,scuturând excesul,apoi înveliți în spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Rulați în fulgi de porumb laacoperă. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.A se păstra la frigider, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
RolaRola
7
Atașați un fritermometru adânc în lateralun vas mare și greu.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 " și se încălzește la căldură medie până la 375 km.F. se prăjesc ouăle,întorcându-se ocazional și menținând temperatura uleiului de 350 km. f,până când cârnații sunt gătiți și pâinea este maro auriu și crisp, 5-6 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera ouăle în prosoape de hârtie pentru a le scurge. Condimentează ușor cu sare șipiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Serviți caldcu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista