Scotch Egg
Nevoie de o băuturi fără lactate? Scotch Egg ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 305 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, fulgi de porumb, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Mexicană Cu Ouă, Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, și Oul Scotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 4 ouă într-o cratiță mică; adăugați apă rece pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; scoateți din căldură, acoperiți și lăsați timp de 3 minute.Scurgeți cu grijă, apoi umplețitigaie cu apă cu gheațăouă reci. Curățați ușor cojile și curățați cu grijă apa curentă sub apă rece.
Așezați ouăle într-un bolde apă rece; acoperițiși răciți până cold.DO înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte.Păstrați la rece.
Așezați făina într-un castron larg de adâncime și fulgi de porumb zdrobiți într-un alt vas larg de adâncime. Împărțiți cârnațiiîn 4 porții egale.Bateți 1 porție de cârnați într-o pastă subțire pe lungimea palmei.
Așezați 1 ou fiert moale deasupra cârnațilorși înfășurați cârnații în jurul oului, etanșând lacomplet închideți.Repetați cu restulcârnați și ouă.
Bateți restul de 2 ouă într-un castron mediu pentru a amesteca. Lucrândușor cu 1 cârnat învelitou la un moment dat,înmuiați ouăle în făină,scuturând excesul,apoi înveliți în spălarea ouălor.
Rulați în fulgi de porumb laacoperă. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.A se păstra la frigider, neacoperit.
Atașați un fritermometru adânc în lateralun vas mare și greu.
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 " și se încălzește la căldură medie până la 375 km.F. se prăjesc ouăle,întorcându-se ocazional și menținând temperatura uleiului de 350 km. f,până când cârnații sunt gătiți și pâinea este maro auriu și crisp, 5-6 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera ouăle în prosoape de hârtie pentru a le scurge. Condimentează ușor cu sare șipiper.