Scones Uscate De Cireșe-Lămâie
Scones uscate de cireșe-lămâie este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 10. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 218 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, unt, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți De Cireșe Uscate, Cardamom și biscuiți de cireșe uscate, și Biscuiți Cu Fistic De Cireșe Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, coaja de lămâie, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă suficientă zară, astfel încât aluatul să lase partea bolului și să formeze o bilă. Se amestecă cireșele.
Pe foaia de fursecuri unsuroase, aruncați aluatul cu aproximativ 1/3 cești la aproximativ 1 inch distanță.
Presărați cu zahăr suplimentar, dacă doriți.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia cookie.
Se servește cald sau rece.