Scones de rozmarin și măsline cu brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați scones Rosemary & olive drop cu brânză de capră. Pentru 39 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food necesită făină de auto-creștere, ulei de măsline, roșii cherry punnet și ulei de floarea soarelui. 218 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Biscuiți Cu Ulei De Măsline De Nuc-Rozmarin, Biscuiți Cu Brânză De Capră Cu Afine, și Biscuiți cu brânză de capră Art Smith sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Cerneti faina si praful de copt intr-un castron mare, apoi condimentati cu sare si piper. Faceți o fântână la mijloc, turnați ouăle și un strop de lapte apoi, folosind un tel cu balon sau o lingură de lemn, începeți să trageți făina în ouă și lapte. Bateți amestecul până se omogenizează, apoi amestecați restul de lapte până când aveți un aluat neted.
Se amestecă rozmarinul și măslinele.
Ungeți ușor o tigaie antiaderentă cu ulei și încălziți la foc moderat.
Adăugați o lingură de amestec și gătiți timp de 2 minute sau până când vedeți bule la suprafață și dedesubt auriu. Întoarceți și continuați să prăjiți încă un minut. Faceți acest lucru în loturi de 3 sau 4, ungând tigaia între ele, apoi scoateți-o din tigaie și răciți-o.
Încălziți grătarul la înălțime și așezați sconele pe o foaie de copt. Feliați brânza în bucăți mici și aranjați deasupra fiecărei picături scone. Se acoperă cu roșiile și se pune la grătar timp de 5 minute până când brânza s-a topit și roșiile sunt încălzite.
Serviți cu o măcinare de piper negru și un strop de ulei de măsline, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Scone funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "