Scones cu șuncă și cheddar
Scones cu șuncă și cheddar necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 316 calorii , 7 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un mic dejun european. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de praf de copt, făină, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 34% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Scones Cheddar cu șuncă și unt de miere și muștar , Scones Cheddar și Scones cu mere Cheddar .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Se amestecă crema până se umezește. Se amestecă șunca, brânza și ceapa. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta de 10 ori.
Transferați aluatul pe o foaie de copt unsă. Pat într-un 9-in. cerc.
Tăiați în 12 felii, dar nu separați.
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Scone. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.