Scones

Scones
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones. Această rețetă vegetariană servește 18 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 321 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, conservele de zmeură, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscuiți de dimineață de Crăciun {aka fasole de vanilie, nucșoară și biscuiți parfumați cu rozmarin}, Cum se fac biscuiți într-un cuptor cu prăjitor de pâine și A Pentru fructe de pădure și biscuiți cu cremă, și Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; tăiați untul cu un blender de patiserie până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Combinați 2/3 cană lapte și ou, amestecând cu un tel de sârmă. Adăugați treptat amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând cu o furculiță doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
3
Rulați sau patați aluatul la 1 "grosime; tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Așezați decupajele de aluat pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Ungeți cu 1 lingură de lapte și presărați cu 2 lingurițe de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
6
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până abia auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați să se răcească ușor pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Se servește cald cu conserve de zmeură și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Revista