Scoicile arse cu reteta Saut de fasole Fava

Scoicile arse cu reteta Saut de fasole Fava
Scallops Seared cu Fava Bean saut reteta de la cca ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $3.51 pe portie. O porție conține 712 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți tarhon, oțet de sherry, fasole fava în păstăi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 73 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Scallops Pan-ars cu spanac-ciuperci sote, Rețetă de scoici arse cu lămâie și vodcă, și Scoici Arse Cu Mazăre De Zăpadă Și Rețetă Portocalie.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista