Scoici umplute cu ricotta de pui
Coji umplute cu ricotta de pui necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 1,6 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine, 47 g de grăsimi și un total de 643 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, granule de bulion de pui, parmezan și fulgi de pătrunjel. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu un scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Scoici umplute de ricotta, scoici umplute cu spanac și ricotta și scoici umplute cu spanac și ricotta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-un castron mic, bate ricotta, cremă de brânză și bulionul până se omogenizează. Se amestecă puiul și parmezanul.
Coji de scurgere; se umple cu amestec de pui.
Puneți într-o tavă de copt de 3 căni acoperită cu spray de gătit.
Într-o cratiță mică, aduceți smântâna și untul la fiert.
Se amestecă 3 linguri de brânză și pătrunjel. Se amestecă până când brânza se topește.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 25 de minute. Descoperi; se presară cu brânză rămasă.
Coaceți încă 5-10 minute sau până când brânza se topește și umplutura este încălzită.