Scoici tocite peste micro verde cu tarhon portocaliu Vinaigrette cu unt homar fiert în apă
Scoicile tocită peste verde Micro cu tarhon portocaliu Vinaigrette cu unt homar fiert în apă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 104G de grăsime, și un total de 1263 calorii. Pentru $ 5.48 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, muștar dijon, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mango ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici braconate cu vinaigret de tarhon, Scoici tocite cu sos de unt de tarhon, și Salată caldă de homar cu unt, cu sos de tarhon-citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru vinetă: într-o oală mică, adăugați sucul de portocale și crenguța de tarhon. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și reduceți sucul la jumătate. Când este redus, scoateți crenguța de tarhon și răciți sucul în frigider. Când se răcește, se adaugă oțetul de vin alb, muștarul Dijon, usturoiul și un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pulpă De Miel, Cu Os
Precum Invidia îngerilor
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Bateți împreună. Stropiți încet uleiul de semințe de struguri în timp ce bateți până obțineți un echilibru egal de ulei cu sucul. Gustați, apoi reglați condimentul dacă este necesar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Pentru gastrică: într-o oală mică, adăugați zahărul, oțetul de cidru de mere și puțină sare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați mango și fierbeți timp de 15 minute. Folosiți un blender de imersie, un blender sau chiar un mixer de mână pentru a amesteca bine. Apoi strecurați printr-o sită cu ochiuri fine. (Dacă nu aveți o sită fină, puteți folosi un filtru obișnuit căptușit cu o cârpă de brânză sau un prosop curat.) Doriți să eliminați orice bucăți mici de mango pe care blenderul le-a ratat. Puneți la frigider să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Apa Suplimentara
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pentru homar: aduceți o oală cu apă la fiert și adăugați oțetul alb. Aruncați cozile de homar și fierbeți-le până când încep să devină portocaliu/roșu strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Oțet Alb Distilat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3 Bețișoare De Covrig
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Lăsați să se răcească și scoateți carnea de homar din coajă. Tăiați carnea în bucăți, doar mai mici decât dimensiunea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Încălziți o tigaie medie la foc mediu și adăugați 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați usturoiul și șobolanii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Se sotează până la translucid.
10
Adăugați untul rămas și topiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
11
Adăugați un vârf bun de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Adăugați homarul și amestecați pentru a acoperi cu untul. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
13
Scoateți tigaia de pe foc și păstrați-o caldă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Pentru crostini: Preîncălziți broilerul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Tăiați un cățel de usturoi în jumătate și frecați ambele părți ale pâinii cu părțile tăiate ale usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
16
Ungeți o parte a pâinii cu ulei de măsline și presărați foarte ușor cu herbes de Provence și sare. (Dacă nu aveți HDP, puteți folosi un amestec de cimbru uscat, busuioc, rozmarin, maghiran, salvie, cimbru și semințe de fenicul sau oricare dintre acele plante pe care le aveți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Pesmet, Câteva Pumni
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Căni De Bere
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
17
Așezați pâinea pe o foaie de prăjituri și rezervați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
18
Pentru a asambla: începeți cu scoici. Uscați scoicile cu prosoape de hârtie. Acestea trebuie să fie uscate pentru a obține un aspect frumos și o crustă la exterior. (Dacă nu, veți avea o scoică care se înmoaie doar în propriul lichid, devenind moale, fără culoare, căutare sau aromă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
19
Cu un cuțit de decojit, înscrieți vârful scoicilor cu o încrucișare. Vrei să înscrie doar stratul exterior, 1/16-inch adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
20
Presărați scoicile cu sare și piper. Într-o tigaie fierbinte cu ulei de struguri, puneți scoicile în partea marcată în jos. Uleiul de struguri are un punct de fum foarte ridicat, care vă permite să gătiți la temperaturi mai ridicate mai mult timp înainte de a începe să fumeze și să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
21
Scoicile vă vor spune când este în regulă să le ridicați și să aruncați o privire la căutarea dvs. Când puteți ridica scoicile fără nicio rezistență, puteți arunca o privire pentru a vedea dacă sunteți gata să o răsturnați. Vrei o culoare maro aurie bogată pe scoică. După ce ați obținut culoarea potrivită, întoarceți scoicile și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
22
Pune-ți crostini la cuptor pentru a prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
Adăugați vinaigretul la verdele dvs. puțin la un moment dat. Vrei să acoperi doar verdele cu vinaigretul, nu vrem să-l înecăm. Gândește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Verzii
24
Acum, pe fiecare farfurie de servire, așezați o porțiune de dimensiuni de argint de dolari Din micro-verdele îmbrăcat în centrul farfuriei. Luați o linguriță de gastrică de mango și puneți-o pe farfurie în fața verdeturilor. Apoi, cu partea din spate a lingurii, treceți-o prin mijlocul sosului. Luați 3 sau 4 bucăți de homar, ștergeți-le pe un prosop de hârtie, apoi așezați-le în centrul gastrique schmear.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Verzii
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
25
Așezați Scoica deasupra micro-Verzilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Verzii
26
Așezați 2 crostini în partea laterală a scoicii. Apoi traversați 2 arpagic întreg peste fiecare farfurie și ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.