Scoici la cuptor a lui Dinah

Scoici la cuptor a lui Dinah
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete pescatariene în cutia dvs. de rețete, scoici la cuptor dinah ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 372 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 2,44 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați pudră de usturoi, suc de lămâie, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 44%. Scoici la cuptor, scoici la cuptor și scoici la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 8 x 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Topping Congelat Fără Grăsimi, Dezghețat, împărțit4 Căni De Topping Congelat Fără Grăsimi, Dezghețat, împărțit
(poate Fi Sos Chili-usturoi)(poate Fi Sos Chili-usturoi)
2
Combinați biscuiții zdrobiți, piper negru și praf de usturoi într-un castron mic. Presă scoici în amestec, astfel încât să fie acoperite uniform și pune-le în tava de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne (piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Friptură Sau Creveți Decojiți și Devenați)Carne (piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Friptură Sau Creveți Decojiți și Devenați)
4 Măsline Spaniole4 Măsline Spaniole
Pentru LegarePentru Legare
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Topping Congelat Fără Grăsimi, Dezghețat, împărțit4 Căni De Topping Congelat Fără Grăsimi, Dezghețat, împărțit
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
3
Într-un castron separat, amestecați untul topit, vinul și sucul de lămâie; stropiți amestecul peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Cu Lapte1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Cu Lapte
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când scoicile se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
(poate Fi Sos Chili-usturoi)(poate Fi Sos Chili-usturoi)
5
Se orneaza cu patrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto, Feliat Mediu-subțire (pentru A împacheta Burgerii)Prosciutto, Feliat Mediu-subțire (pentru A împacheta Burgerii)

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjiți. Dacă scoicile sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista