Scoici de socru cu roșii uscate la soare și slănină
Scoicile socrului cu roșii uscate la soare și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 518 calorii. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, sare și piper, vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Se toacă slănina și se lasă deoparte.
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fiert pentru paste. În timp ce apa ajunge la fierbere, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mare și prăjiți scoicile până se rumenesc și opace, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți scoicile pe o farfurie.
Amestecați pastele de păr înger în apa clocotită și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, 4-5 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și împărțiți pastele fierbinți între 4 farfurii.
Se toarnă vin alb și roșii uscate la soare în tigaie și se răzuie și se dizolvă bucățile de aromă rumenite rămase în tigaie. Se amestecă smântâna, se aduce la fierbere la foc mediu, se reduce focul și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați untul și usturoiul.
Bateți untul în sos, întoarceți scoicile în tigaie și acoperiți cu sos.
Puneți scoici și sos peste paste, presărați cu slănină tocată și condimentați după gust cu sare și piper.