Scoici de mare arse cu Satsuma, pătrunjel și salsa de eșalotă
Scoicile de mare arse cu Satsuma, pătrunjel și salsa de eșalotă se ocupă 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă din rețetele mele necesită portocale satsuman, pătrunjel, oțet de vin și suc de portocale satsuman. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici arse cu Pesto de pătrunjel și Scallion, Scoici arse cu un sos de lămâie-pătrunjel, și Scoici arse cu unt de usturoi-pătrunjel.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Adăugați 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; se amestecă bine cu un bici.
Adăugați secțiunile portocalii satsuma.
Lăsați să stea 30 de minute.
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți scoicile.
Se presară cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper; gatiti 2 minute sau pana se termina.
Așezați 1/3 cană de năsturel pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Aranjați 3 scoici pe fiecare porție; completați fiecare porție cu 2 linguri de salsa.
Garnisiți cu pene portocalii, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.