Scoici de mare arse cu Linguini într-un sos de ierburi și vin
Scoicile de mare arse cu Linguini într-un sos de plante și vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 1012 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 8,57 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, vin, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până șampanie ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes cu șampanie cu cremă de unt italiană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare includ Scoici arse și sos de unt de ierburi, Scoici arse cu sos de unt de ierburi și Orzo, și Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten.
Instrucțiuni
1
Puneți o oală mare cu apă la foc mare și aduceți la fierbere pentru paste. Odată la fierbere, adăugați puțină sare și gătiți pastele în instrucțiunile de ambalare. Țineți-vă să începeți scoicile până când vă lăsați pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți Midia din scoici, apoi cu un prosop de hârtie uscați-le și condimentați-le cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, aproximativ 1 întoarcere în jurul tigaiei și 2 linguri de unt. Când untul se topește în ulei, adăugați scoici. Scoici maro 2 minute pe fiecare parte, apoi scoateți din tigaie și acoperiți ușor cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați un strop suplimentar de ulei de măsline în tigaie și adăugați usturoiul, șalota, fulgii de ardei roșu zdrobiți, cimbru, puțină sare și piper. Reduceți puțin focul și sotati usturoiul și șalotele 1 până la 2 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vin în tigaie și eliberați orice picături de tigaie. Reduceți vinul 1 minut, apoi adăugați stoc de fructe de mare. Continuați să gătiți aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați busuiocul, pătrunjelul, coaja de lămâie și sucul și restul de 1 lingură de unt, agitați și amestecați amestecul până când untul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Zahăr Roșu Grosier
8
Adăugați linguini gătite și gătiți timp de aproximativ 30 de secunde, doar pentru a combina și lăsați pastele să se înmoaie în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Împărțiți pastele între 2 farfurii de servire și acoperiți cu scoici rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Pentru salata laterală, într-un castron combinați rucola și roșiile, stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin, un strop de oțet balsamic și condimentați cu sare și piper. Aruncați pentru a acoperi și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Și pentru desert, clătiți căpșunile și aranjați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
12
Serviți cu un pahar de șampanie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.