Scoici de coriandru ars cu Bok Choy și Hoisin
Scoicile de coriandru arse cu Bok Choy și Hoisin sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 136 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bebelușul bok choy, sosul hoisin, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Încercați Scoici De Coriandru Ars Cu Bok Choy Și Hoisin, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți sucul de portocale, sosul hoisin și ghimbirul într-un castron mic. Uscați scoicile pe prosoape de hârtie.
Presărați semințe de coriandru deasupra scoicilor, apăsând pentru a adera.
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați scoici, coriandru în jos și gătiți până când este opac în centru, întorcându-se o dată, aproximativ 1 1/2 minute pe parte.
Transferați scoicile pe farfurie.
Adăugați bok choy și 2 linguri de apă în tigaie; saut până se ofilesc, aproximativ 2 minute. Folosind clești, împărțiți bok choy între 2 farfurii, apoi acoperiți cu scoici.
Adăugați amestecul de hoisin în aceeași tigaie; se fierbe până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 2 minute.
Stropiți sosul peste scoici și bok choy.
* Sosul Hoisin, un amestec gros de soia măcinată, usturoi, ardei iute și condimente, este folosit ca condiment și ingredient în gătitul chinezesc. Poate fi găsit în secțiunea Asian foods din multe supermarketuri și pe piețele asiatice.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.