Scoici cu sos de vin alb II este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 490 de fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 56%. Rețete similare includ Scoici cu ciuperci în sos de vin alb, Scoici prăjite la tigaie cu reducere de vin alb, și Scoici de mare caramelizate cu vin alb și sparanghel cu nervuri.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o tigaie la foc mediu, amestecați bulionul de pui, vinul, sucul de lămâie, șalota și usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand cea mai mare parte a lichidului a fost redusa. Se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Suc De Lămâie
Ceapă Eșalotă
Unt
Usturoi
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Periați scoicile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aranjați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Fierbeți scoicile în cuptorul preîncălzit aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt opace.
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.