Scoici cu salsa de Mango pe spanac proaspăt
Scallops cu Mango Salsan pe spanac proaspăt este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 124 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, sare și piper măcinat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este minunat. Încercați Scoici de mare cu Salsa de Mango-pepene galben, Scoici cu castraveți dulci și salsa de Mango, și Scoici Pan Seared Cu Mango Fasole Neagră Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați mango, ardeiul gras roșu, șalotul, jalapeno chile și sucul de lămâie împreună într-un bol mic; condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Încălziți uleiul de măsline și untul împreună într-o tigaie la foc mare. Odată ce untul se topește, adăugați scoicile și gătiți până la opac și rumenit pe părți, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Combinați apa, bulionul de legume și usturoiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; aduceți amestecul la fierbere.
Adăugați spanacul în amestec cu mâna; gătit până când fiecare lot este ofilit complet.
Scoateți de pe foc, stoarceți excesul de umiditate din spanac și așezați porțiuni egale în centrul a 2 farfurii.
Așezați jumătate din scoici deasupra fiecărei grămezi de spanac. Puneți salsa de mango peste scoici.