Scoici cu salsa de Mango pe spanac proaspăt

Scoici cu salsa de Mango pe spanac proaspăt
Scallops cu Mango Salsan pe spanac proaspăt este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 124 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 3.42 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, sare și piper măcinat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este minunat. Încercați Scoici de mare cu Salsa de Mango-pepene galben, Scoici cu castraveți dulci și salsa de Mango, și Scoici Pan Seared Cu Mango Fasole Neagră Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați mango, ardeiul gras roșu, șalotul, jalapeno chile și sucul de lămâie împreună într-un bol mic; condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul de măsline și untul împreună într-o tigaie la foc mare. Odată ce untul se topește, adăugați scoicile și gătiți până la opac și rumenit pe părți, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Combinați apa, bulionul de legume și usturoiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați spanacul în amestec cu mâna; gătit până când fiecare lot este ofilit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
5
Scoateți de pe foc, stoarceți excesul de umiditate din spanac și așezați porțiuni egale în centrul a 2 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Așezați jumătate din scoici deasupra fiecărei grămezi de spanac. Puneți salsa de mango peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate70
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista