Scoici cu iaurt și fenicul
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 20 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cățel de usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Scoici De Mare La Grătar Și Fenicul, Fusilli cu fenicul , scoici și Pernod, și Linguine cu scoici de dafin, fenicul și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați feniculul, tăiați partea în jos, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până se rumenesc pe 2 părți, 6 minute.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și șalotul, usturoiul, cimbrul și șofranul și gătiți, amestecând, până când șalotul este înmuiat, 1 minut.
Adăugați stocul, acoperiți și fierbeți la foc mic, întorcând o dată, până când feniculul este fraged, 12 minute. Condimentează cu sare și piper; aruncați cimbrul.
Într-o altă tigaie mare, încălziți uleiul vegetal. Condimentează scoicile cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti la foc mare pana se rumeneste bogat afara, dar abia fiert in interior, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Folosind o lingură pliată, transferați feniculul pe farfurii.
Serviți scoici, iaurt sărat și sucuri de fenicul alături.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.