Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 20 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cățel de usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Scoici De Mare La Grătar Și Fenicul, Fusilli cu fenicul , scoici și Pernod, și Linguine cu scoici de dafin, fenicul și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați feniculul, tăiați partea în jos, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până se rumenesc pe 2 părți, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și șalotul, usturoiul, cimbrul și șofranul și gătiți, amestecând, până când șalotul este înmuiat, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
șofran
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați stocul, acoperiți și fierbeți la foc mic, întorcând o dată, până când feniculul este fraged, 12 minute. Condimentează cu sare și piper; aruncați cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Într-o altă tigaie mare, încălziți uleiul vegetal. Condimentează scoicile cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti la foc mare pana se rumeneste bogat afara, dar abia fiert in interior, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Folosind o lingură pliată, transferați feniculul pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Serviți scoici, iaurt sărat și sucuri de fenicul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.