Scoici Littleneck cu coriandru-Pesto de nuc negru este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 137 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci, căței de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Scoici Cu Gât Mic Cu Linguica, Scoici cu gât mic cu cârnați, și Scoici cu gât mic cu cartofi noi și ceapă de primăvară.
Instrucțiuni
1
Procesați mai întâi 8 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează; pune pesto deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aduceți vinul, usturoiul tocat și șalota la fiert într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați scoici și gătiți 5 minute sau până când scoicile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
4
Se scurge și se răcește.
5
Scoateți scoicile din scoici, rezervând 40 de jumătăți de scoici. Răciți scoici cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
6
Se amestecă pesto în scoici; lingură 1 scoică și pesto în fiecare coajă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.