Scoici cu Grapefruit și slănină
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 22 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 35 și costă 21 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Scoici arse cu sos de Grapefruit, Scoici cu Miso, ghimbir și Grapefruit, și Salată Verde De Primăvară Cu Grepfrut Și Scoici Saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, curățați grapefruitul, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile. Strângeți sucul din membrană într-un alt bol; ar trebui să aveți aproximativ 3 linguri de suc.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați-o pe o farfurie mică.
Se toarnă toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 lingură.
Condimentează scoicile cu sare și piper, adaugă în tigaie și gătește la foc moderat până se rumenesc, 3 minute. Întoarceți scoicile, adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până când scoicile sunt fierte, cu 3 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați vinul și sucul de grapefruit în tigaie și aduceți la foc mic la foc moderat. Gatiti, razuind orice bucati rumenite. Strecurați lichidul într-o ceașcă rezistentă la căldură, apoi readuceți-l în tigaie.
Adăugați caperele și untul și gătiți, agitând tigaia, până când sosul se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Adăugați scoicile și orice sucuri în tigaie; întoarceți-le pentru a le acoperi cu sosul.
Adăugați secțiunile de grapefruit și slănină și serviți imediat.