Scoici cu crustă de alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici cu crustă de alune. Această rețetă servește 2 și costă 6,28 USD pe porție. O porție conține 822 calorii, 37g de proteine, și 51G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scoici de dafin, piper, alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Scoici Cu Crustă De Fistic, Wasabi Crusted Scoici, și Scoici prăjite cu varză de Bruxelles prăjită și vinetă de alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie din fontă sau rezistentă la cuptor. Se amestecă vinul și următoarele 5 ingrediente.
Adăugați scoici, întorcându-vă la strat.
Topiți restul de 1 lingură de unt într-un castron mic în cuptorul cu microunde și amestecați panko și nuci.
Presărați amestecul peste scoici.
Coaceți la 375 timp de 10 până la 12 minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Se servește cu paste fierte fierbinți.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.