Scoici cochete și creveți cu ciuperci sălbatice
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Scoici cochete și creveți cu ciuperci sălbatice ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 228 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vin, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Creveți cremoși chipotle cu ciuperci și orez sălbatic, Cremă de supă de porumb Cope cu creveți și ciuperci sălbatice, și Coapse de pui cochete cu ciuperci și păstăi de mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți uleiul de măsline extravirgin până când strălucește.
Adăugați ciupercile shiitake și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați scallions și chile și gătiți timp de 2 minute, până când se înmoaie.
Adăugați scoicile și vinul și gătiți neacoperite, amestecând, până când jumătate din scoici sunt deschise, aproximativ 4 minute.
Adăugați creveții și gătiți, amestecând, până când toate scoicile sunt deschise și creveții sunt roz și fierți, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Serviți în boluri adânci cu pâine crustă pentru a umple sosul.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.