Scoici coapte cu spanac ghimbir-portocaliu

Scoici coapte cu spanac ghimbir-portocaliu
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 146 calorii. Dacă $3.39 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Scallops Pan-Seared cu spanac ghimbir-portocaliu ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă verde, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Scoici arse cu sos de ghimbir de citrice, și Scoici Arse Cu Cremă De Usturoi-Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați scoici într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3
Adăugați vodcă, vermut și jumătate din amestecul de ghimbir; aruncați ușor. Acoperiți și marinați la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
GhimbirGhimbir
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
4
Topiți margarina într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați amestecul de ghimbir rămas și faceți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
6
Adăugați coaja de portocală și sucul și aduceți la fierbere. Se amestecă spanacul, sarea și piperul; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SpanacSpanac
PiperPiper
SucSuc
SareSare
7
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți scoicile din marinată, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
9
Puneți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați scoici; gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
11
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați marinada rezervată în tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand sosul se reduce la 1/4 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Aranjați scoici peste amestecul de spanac; stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SpanacSpanac
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista