Scoici coapte cu slănină și spanac
Rețeta se pot face scoici coapte cu slănină și spanac în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 155 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți spanac pentru copii, sare kosher, slănină tăiată în centru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Scoici coapte cu spanac și slănină, Scoici arse peste salată de slănină și spanac cu vinetă de cidru, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare din fonta la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie; se toacă grosier și se lasă slănina deoparte. Creșteți căldura la mare.
Uscați scoicile cu prosoape de hârtie.
Presărați scoici uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adăugați scoici la picături în tigaie; gătiți 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Transferați pe o farfurie; păstrați cald. Reduceți căldura la mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 3 minute, amestecând frecvent.
Adăugați jumătate de spanac; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Adăugați jumătatea rămasă de spanac; gatiti 2 minute sau doar pana se ofileste, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/8 linguriță sare și restul de 1/8 linguriță piper. Împărțiți amestecul de spanac în 4 farfurii; acoperiți fiecare porție uniform cu slănină mărunțită și 3 scoici.
Serviți imediat cu pene de lămâie, dacă doriți.