Scoici Coapte
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de scoici cu gât mic în scoici, baghetă de pâine, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Scoici Coapte, Scoici La Cuptor Oreganata, și Scoici Umplute La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți vinul la fiert într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați scoici; acoperiți și gătiți 4 minute sau până când cojile se deschid.
Scoateți scoicile din tigaie, rezervând lichid de gătit. Aruncați orice coajă nedeschisă. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron mediu. Scoici Cool. Aruncați cojile superioare.
Așezați scoici, încă în jumătățile de coajă de jos, într-un singur strat pe o foaie de copt.
Întoarceți lichidul de gătit rezervat în tigaie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 3 minute).
Se ia de pe foc; scoateți 6 linguri de lichid de gătit din tigaie și rezervați pentru o altă utilizare.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de unt în lichidul de gătit în tigaie; se amestecă până se topește untul. Puneți aproximativ 1/2 linguriță de lichid de gătit înapoi în fiecare coajă de scoică.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile fine măsoară aproximativ 1/2 cană. Gatiti slanina intr-o tigaie mica la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie; se toaca marunt.
Adăugați șalotă la picături în tigaie; saut 30 de secunde.
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie, amestecând până se topește.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă pesmetul și slănina. Împărțiți amestecul de pesmet uniform între jumătățile de coajă de scoică, apăsând ușor amestecul în coji. Se fierbe 1 minut sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.