Scoici Caramelizate
Scallops caramelizat este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți suc de lămâie, ghimbir, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Scoici Caramelizate, Scoici caramelizate cu vinetă proaspătă de mazăre verde, și Scoici caramelizate cu cremă de Chili afumată.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 linguriță de zahăr, 1 lingură de apă, sos de pește și următoarele 4 ingrediente (prin ardei roșu) într-un castron mic.
Combinați restul de 1 lingură de zahăr și restul de 2 lingurițe de apă într-o cratiță grea mică la foc mediu-mare; gatiti pana se dizolva zaharul. Continuați să gătiți 2 minute sau până la aur (nu amestecați).
Scoateți din căldură; adăugați cu grijă amestecul de sos de pește, amestecând constant. Păstrați cald.
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați piper negru peste scoici; adăugați scoici în tigaie. Gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Adăugați sosul; aruncați bine.
Fidea largă de orez și zahăr snap mazăre: abur 6 uncii zahăr snap mazăre 2 minute sau până la clare-licitație; loc în castron.
Adăugați 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și 1/2 linguriță ulei de susan prăjit la mazăre; aruncați bine.
Se presară cu 1/4 linguriță de semințe de susan prăjite.