Scoicile arse cu castraveți saut este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 96 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de smântână, ulei de măsline, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Scoici arse cu fenicul saut, portocaliu și ceapă roșie, Scoici prăjite cu sfeclă prăjită, verdeață Sotată, Gremolata de citrice și cremă de hrean, și Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită pentru rețete similare.
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.