Scoica coace pe plaja este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 1244 calorii, 46G de proteine, și 92g de grăsime per portie. Pentru $ 5.79 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați kielbasa, cartofi creamer, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nu Coaceți trufe Oreo și un cadou pentru robotul de bucătărie Hamilton Beach, O Oală Scoica Coace, și Clam Bake.
Instrucțiuni
1
Săpați o groapă superficială în nisip și aliniați-o cu pietre mari. Puneți lemn deasupra cărbunilor. Ardeți lemnul timp de 1 până la 2 ore până când rocile sunt roșii; scoateți cenușa. Setați 1 bloc de cenușă pe fiecare colț al gropii pentru a forma baza; așezați un grătar de grătar deasupra pentru a face o masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1
Se amestecă untul cu brânza și ierburile; condimentează-l cu sare și piper. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2
Așezați un strat gros de alge marine pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge Marine
3
Așezați un strat de cartofi pe raft și acoperiți-i cu un strat subțire de alge marine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Alge Marine
4
Puneți porumbul pe Următorul și apoi un alt strat subțire de alge marine. Acum puneți kielbasa și acoperiți-o cu un strat subțire de alge marine. Următoarea Movilă scoici pe partea de sus și se acoperă cu un strat gros de alge marine. Acoperiți întreaga coacere cu pânză de pânză sau o prelată înmuiată în apă de mare. Păstrați prelata umedă turnând apă de mare deasupra, dacă este necesar. Gatiti pana cand scoicile se deschid si cartofii sunt fragede, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Alge Marine
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Trageți cojile înapoi din porumb și îndepărtați mătasea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Ungeți generos cu untul din plante și garnisiți cu parmezan ras.
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.