Scoica coace pe plaja
Scoica coace pe plaja este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 1244 calorii, 46G de proteine, și 92g de grăsime per portie. Pentru $ 5.79 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați kielbasa, cartofi creamer, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nu Coaceți trufe Oreo și un cadou pentru robotul de bucătărie Hamilton Beach, O Oală Scoica Coace, și Clam Bake.
Instrucțiuni
Săpați o groapă superficială în nisip și aliniați-o cu pietre mari. Puneți lemn deasupra cărbunilor. Ardeți lemnul timp de 1 până la 2 ore până când rocile sunt roșii; scoateți cenușa. Setați 1 bloc de cenușă pe fiecare colț al gropii pentru a forma baza; așezați un grătar de grătar deasupra pentru a face o masă.
Se amestecă untul cu brânza și ierburile; condimentează-l cu sare și piper. La frigider până când este gata de utilizare.
Așezați un strat gros de alge marine pe grătar.
Așezați un strat de cartofi pe raft și acoperiți-i cu un strat subțire de alge marine.
Puneți porumbul pe Următorul și apoi un alt strat subțire de alge marine. Acum puneți kielbasa și acoperiți-o cu un strat subțire de alge marine. Următoarea Movilă scoici pe partea de sus și se acoperă cu un strat gros de alge marine. Acoperiți întreaga coacere cu pânză de pânză sau o prelată înmuiată în apă de mare. Păstrați prelata umedă turnând apă de mare deasupra, dacă este necesar. Gatiti pana cand scoicile se deschid si cartofii sunt fragede, aproximativ 1 ora.
Trageți cojile înapoi din porumb și îndepărtați mătasea.
Ungeți generos cu untul din plante și garnisiți cu parmezan ras.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.