Scoarță De Bezea Mocha

Scoarță De Bezea Mocha
Coaja de bezea Mocha este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 119 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 253 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, pudră de espresso instant, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Scoarță De Bezea Mocha, Scoarță De Bezea Mocha, și Scoarță De Ciocolată De Zmeură-Mocha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Puneți 1/4 cană de migdale albite și 1 linguriță de zahăr într-un robot de bucătărie și pulsați până seamănă cu făina de porumb; rezervă. Tăiați mărunt migdalele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale AlbeMigdale Albe
Făină De PorumbFăină De Porumb
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Într-un mixer cu suport cu atașamentul pentru tel, bateți albușurile și sarea până când s-au format vârfuri foarte moi. Într-un castron mic, amestecați împreună restul de 1/4 cană de zahăr și pudra de espresso. Cu mixerul care funcționează la nivel scăzut, adăugați încet zahărul și pudra de espresso, câte 1 lingură la un moment dat, bătând doar până la stadiul de vârf rigid, (nu exagerați). Îndoiți ușor făina de migdale rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
5
Cu o spatulă mare offset, întindeți aluatul de bezea pe foaia de copt căptușită într-un strat uniform, de aproximativ 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Presărați migdalele tocate mărunt și chipsurile de ciocolată uniform pe suprafața bezea și coaceți timp de 1 oră. Opriți cuptorul, lăsând bezea în cuptor să se usuce în continuare și să se răcească încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Notă: Dacă bezea devine masticabilă, puneți-o înapoi într-un cuptor de 200 de grade F timp de aproximativ 30 de minute, opriți cuptorul și lăsați-l să se usuce în interiorul cuptorului în timp ce se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Pentru a servi, rupeți bezea în bucăți. Bezeaua rămasă poate fi păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei într-un loc uscat și răcoros timp de până la 3 zile.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista