Scoarță De Bezea Mocha
Coaja de bezea Mocha este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 119 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 253 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, pudră de espresso instant, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Scoarță De Bezea Mocha, Scoarță De Bezea Mocha, și Scoarță De Ciocolată De Zmeură-Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament.
Puneți 1/4 cană de migdale albite și 1 linguriță de zahăr într-un robot de bucătărie și pulsați până seamănă cu făina de porumb; rezervă. Tăiați mărunt migdalele rămase.
Într-un mixer cu suport cu atașamentul pentru tel, bateți albușurile și sarea până când s-au format vârfuri foarte moi. Într-un castron mic, amestecați împreună restul de 1/4 cană de zahăr și pudra de espresso. Cu mixerul care funcționează la nivel scăzut, adăugați încet zahărul și pudra de espresso, câte 1 lingură la un moment dat, bătând doar până la stadiul de vârf rigid, (nu exagerați). Îndoiți ușor făina de migdale rezervată.
Cu o spatulă mare offset, întindeți aluatul de bezea pe foaia de copt căptușită într-un strat uniform, de aproximativ 1/2 inch grosime.
Presărați migdalele tocate mărunt și chipsurile de ciocolată uniform pe suprafața bezea și coaceți timp de 1 oră. Opriți cuptorul, lăsând bezea în cuptor să se usuce în continuare și să se răcească încă 1 oră.
Notă: Dacă bezea devine masticabilă, puneți-o înapoi într-un cuptor de 200 de grade F timp de aproximativ 30 de minute, opriți cuptorul și lăsați-l să se usuce în interiorul cuptorului în timp ce se răcește.
Pentru a servi, rupeți bezea în bucăți. Bezeaua rămasă poate fi păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei într-un loc uscat și răcoros timp de până la 3 zile.