Schnitzbrot (Pâine Germană De Crăciun)

Schnitzbrot (Pâine Germană De Crăciun)
Schnitzbrot (pâine Germană de Crăciun) ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 2565 calorii, 46G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $6.28 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de prune uscate, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Crăciun. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Stollen (Pâine Germană De Crăciun), Belgrader Brot (Cookie-Uri Germane De Crăciun), și Pâine de Crăciun Panettone pentru mașina de pâine.

Instrucțiuni

1
Ungeți un castron mare. Ungeți ușor trei tigăi de pâine de 5 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
2
Se toarnă apa caldă într-un vas mare de amestecare și se amestecă drojdia până se dizolvă. Se lasă să se odihnească până când amestecul devine cremos, aproximativ 15 minute. Se amestecă 2 linguri de zahăr alb și 3 căni de făină până se omogenizează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se toarnă sucul de prune într-o tigaie și se amestecă carnea tocată condensată. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional și gătiți 1 minut la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne Tocată CondensatăCarne Tocată Condensată
SucSuc
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc și se amestecă prunele, untul, stafidele, nucile, zahărul brun și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
StafideStafide
NuciNuci
UntUnt
Prune UscatePrune Uscate
SareSare
5
Combinați amestecul de prune cu amestecul de drojdie în vasul de amestecare. Se amestecă treptat făina, câte 1 cană, până se omogenizează bine pentru a face un aluat umed. Întoarceți-vă pe o placă făinoasă și frământați în orice făină rămasă pentru a face 9 căni. Adunați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un vas uns. Acoperiți cu o cârpă și puneți-o într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Prune UscatePrune Uscate
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Puneți aluatul în jos, frământați ușor pe o placă făinoasă și reveniți la castron. Se lasă să crească din nou, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Întoarceți aluatul pe o scândură făinoasă. Punch în jos și forma în 3 pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Așezați fiecare pâine într-o tigaie pregătită. Ungeți ușor vârfurile fiecărei pâini CU1 linguriță de unt. Acoperiți cu o cârpă curată și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
9
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Reduceți focul la 250 de grade F (120 de grade C) și coaceți încă 1/2 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din tigăi și răciți pe rafturi.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții3
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
OcaziiCrăciun
Revista