Schnitzbrot (pâine Germană de Crăciun) ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 2565 calorii, 46G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $6.28 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de prune uscate, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Crăciun. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Stollen (Pâine Germană De Crăciun), Belgrader Brot (Cookie-Uri Germane De Crăciun), și Pâine de Crăciun Panettone pentru mașina de pâine.
Instrucțiuni
1
Ungeți un castron mare. Ungeți ușor trei tigăi de pâine de 5 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Bol
2
Se toarnă apa caldă într-un vas mare de amestecare și se amestecă drojdia până se dizolvă. Se lasă să se odihnească până când amestecul devine cremos, aproximativ 15 minute. Se amestecă 2 linguri de zahăr alb și 3 căni de făină până se omogenizează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Se toarnă sucul de prune într-o tigaie și se amestecă carnea tocată condensată. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional și gătiți 1 minut la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne Tocată Condensată
Suc
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se ia de pe foc și se amestecă prunele, untul, stafidele, nucile, zahărul brun și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Stafide
Nuci
Unt
Prune Uscate
Sare
5
Combinați amestecul de prune cu amestecul de drojdie în vasul de amestecare. Se amestecă treptat făina, câte 1 cană, până se omogenizează bine pentru a face un aluat umed. Întoarceți-vă pe o placă făinoasă și frământați în orice făină rămasă pentru a face 9 căni. Adunați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un vas uns. Acoperiți cu o cârpă și puneți-o într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Prune Uscate
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
6
Puneți aluatul în jos, frământați ușor pe o placă făinoasă și reveniți la castron. Se lasă să crească din nou, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Întoarceți aluatul pe o scândură făinoasă. Punch în jos și forma în 3 pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
8
Așezați fiecare pâine într-o tigaie pregătită. Ungeți ușor vârfurile fiecărei pâini CU1 linguriță de unt. Acoperiți cu o cârpă curată și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
9
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Reduceți focul la 250 de grade F (120 de grade C) și coaceți încă 1/2 oră.
Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.