Schimbați pastele de bandă cu creveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 529 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,85 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Această rețetă de la Toțiretetele au 84 de fani. Dacă aveți la îndemână vin, parmezan, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Gang Som, Cassoulet pentru bandă, și Găluște De Mere, Bandă.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Se amestecă spaghetele și se întoarce la fierbere. Gatiti, neacoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele sunt fierte, dar inca ferme la muscatura, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți; aruncați cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați șalotele și ciupercile până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile de struguri și usturoiul, se condimentează cu sare și piper și se gătește și se amestecă până se încălzesc roșiile, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate De Struguri
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Tomate
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați creveții și gătiți până când creveții încep să devină roz, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
5
Se amestecă vinul alb și sucul de lămâie, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când creveții sunt opaci, aproximativ 5 minute. Amestecați spanacul; odată ce spanacul s-a ofilit, amestecați brânza jumătate și jumătate și parmezanul. Fierbeți până când toate ingredientele sunt încălzite și sosul este ușor îngroșat, aproximativ 5 minute.