Schimbarea finală: friptură și plăcintă cu rinichi
Makeover-ul final: friptura și plăcinta cu rinichi durează aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 531 calorii, 30g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, friptură de tocană, pudră de muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Transformarea finală: Shepherd ' s pie, Makeover final: plăcintă de pui, și Plăcintă cu friptură și rinichi (sau ciuperci) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Tăiați și aruncați tuburile subțiri din rinichi. Clătiți rinichii în apă rece până când apa curge limpede, apoi tocați-i în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa, frunzele de dafin și cimbru și prăjiți la foc mediu timp de 8-10 minute până când ceapa este cu adevărat aurie, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Pune ceainicul pe foc.
5
Adăugați friptura și rinichiul în tigaie și amestecați scurt, până când își pierde culoarea roz. Întoarceți focul, turnați vinul, amestecați pentru a deglaza fundul tigaiei, apoi lăsați-l să fiarbă la foc mare timp de 2-3 minute până se reduce și se absoarbe în carne. Se amestecă Roșia pură și pudra de muștar. Cerneti faina, amestecand, apoi amestecati cateva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă 400 ml apă clocotită și se continuă amestecarea până când amestecul începe să fiarbă și se îngroașă. Sfat în morcov și ambele ciuperci, reduceți focul, acoperiți cu un capac, apoi lăsați să fiarbă ușor aproximativ 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Scoateți capacul și fierbeți încă 25-30 de minute sau până când carnea este foarte fragedă și sosul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Scoateți de pe foc și îndepărtați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru. Se amestecă pătrunjelul, se condimentează după gust, apoi se transferă într-o plăcintă sau un vas rezistent la cuptor (22-23 cm în diametru, 6 cm adâncime, capacitate de 1,7 litri sau similar), apoi se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
În timp ce carnea se răcește, faceți patiseria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Puneți făina și cimbru dacă folosiți, într-un castron. Radeți în untul rece sau congelat, faceți o fântână în centru, apoi adăugați iaurtul, uleiul de măsline, un vârf de sare și o măcinare bună de piper negru. Folosind un cuțit cu lamă rotundă, amestecați împreună cu 2 lingurițe de apă rece, apoi adunați ușor împreună cu mâinile pentru a forma un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Scoateți din vas și frământați scurt până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată, astfel încât să fie puțin mai mare decât partea superioară a vasului de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
14
Așezați patiseria peste carne și tăiați marginile cu foarfece, astfel încât să depășească ușor marginea vasului. Faceți 2 fante mici în centru. Flaut marginile, apoi rostogoliți garniturile și tăiați 6 frunze în formă de diamant. Umeziți o parte și așezați-le pe capacul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
15
Așezați vasul pe o foaie de copt, apoi coaceți la cuptor pentru aproximativ 25 de minute sau până când patiseria este aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Snake River Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.