Scampi de creveți cu usturoi cu paste de păr de înger

Scampi de creveți cu usturoi cu paste de păr de înger
Rețeta Scampi de creveți cu usturoi cu păr de înger Pastan este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un super pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $3.67 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 491 calorii. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare, creveți deveined* și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 247 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare sunt Gina creveți Scampi cu păr de înger Paste, Păr de înger cu Scampi de creveți de lămâie, și Paste Cu Păr De Înger Cu Usturoi.

Instrucțiuni

1
Dezghețați creveții, dacă sunt înghețați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
2
Așezați creveții într-o pungă de plastic resigilabilă așezată într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
3
Pentru marinată, combinați uleiul de măsline, vinul, usturoiul, coaja de lămâie, sarea, ardeiul roșu zdrobit și piperul negru într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Piper NegruPiper Negru
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă marinada peste creveți. Pungă de etanșare; întoarceți-vă pentru a acoperi creveții. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
5
Scurgeți creveții, rezervând marinada. Topiți untul la foc mediu într-o tigaie foarte mare. Gatiti crevetii in unt fierbinte timp de 3 pana la 5 minute sau pana cand crevetii sunt opaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
UntUnt
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați marinada rezervată și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
7
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului intr-o oala mare; scurgere. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați amestec de creveți; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
9
Se servește cu pene de lămâie și busuioc proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
10
[Indicație de curățare:odată ce blatul aragazului este rece, ștergeți orice stropire sau vărsare de ulei cu șervețele dezinfectante Clorox**.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista