Scampi de creveți cu usturoi cu paste de păr de înger
Rețeta Scampi de creveți cu usturoi cu păr de înger Pastan este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un super pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $3.67 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 491 calorii. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare, creveți deveined* și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 247 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare sunt Gina creveți Scampi cu păr de înger Paste, Păr de înger cu Scampi de creveți de lămâie, și Paste Cu Păr De Înger Cu Usturoi.
Instrucțiuni
Dezghețați creveții, dacă sunt înghețați.
Așezați creveții într-o pungă de plastic resigilabilă așezată într-un castron puțin adânc.
Pentru marinată, combinați uleiul de măsline, vinul, usturoiul, coaja de lămâie, sarea, ardeiul roșu zdrobit și piperul negru într-un castron mic.
Se toarnă marinada peste creveți. Pungă de etanșare; întoarceți-vă pentru a acoperi creveții. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Scurgeți creveții, rezervând marinada. Topiți untul la foc mediu într-o tigaie foarte mare. Gatiti crevetii in unt fierbinte timp de 3 pana la 5 minute sau pana cand crevetii sunt opaci.
Adăugați marinada rezervată și gătiți încă 1 minut.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului intr-o oala mare; scurgere. Întoarceți pastele în oală.
Adăugați amestec de creveți; aruncați pentru a combina.
Se servește cu pene de lămâie și busuioc proaspăt.
[Indicație de curățare:odată ce blatul aragazului este rece, ștergeți orice stropire sau vărsare de ulei cu șervețele dezinfectante Clorox**.]