Scampi cu usturoi, ardei iute și Nepitella

Scampi cu usturoi, ardei iute și Nepitellan este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 720 calorii, 50g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $ 7.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți radicchio di treviso lung, oțet de vin, frunze de rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scampi cu usturoi, ardei iute și mentă: Scampi con Aglio, Peperoni și Nepitella, Ardei iute și usturoi murat rapid, și Creveți picante cu ardei iute și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți creveții pe jumătate pe lungime.
Într-o tigaie de 12 inci până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat.
Adăugați creveți, usturoi și ardei iute și gătiți până când creveții s-au înroșit pe o parte, dar usturoiul este încă maro deschis.
Adăugați vin și ulei de măsline extra virgin și întoarceți creveții pentru a găti 1 minut sau mai mult.
Adăugați mentă și fenicul și aruncați.
Se toarnă într-un castron cald de servire și se servește.
Tăiați guanciale în batonete de 1 inch și puneți-le într-o tigaie rece la foc mediu. Gatiti pana cand grasimea este redata, aproximativ 5 pana la 6 minute, si adaugati radicchio.
Se sotează la foc mare până se ofilesc, se adaugă rozmarinul și oțetul, se condimentează cu sare și piper și se aruncă pentru a se acoperi.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.;