Scampi cu usturoi, ardei iute și Nepitella

Scampi cu usturoi, ardei iute și Nepitella
Scampi cu usturoi, ardei iute și Nepitellan este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 720 calorii, 50g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $ 7.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți radicchio di treviso lung, oțet de vin, frunze de rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scampi cu usturoi, ardei iute și mentă: Scampi con Aglio, Peperoni și Nepitella, Ardei iute și usturoi murat rapid, și Creveți picante cu ardei iute și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți creveții pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Într-o tigaie de 12 inci până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați creveți, usturoi și ardei iute și gătiți până când creveții s-au înroșit pe o parte, dar usturoiul este încă maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Adăugați vin și ulei de măsline extra virgin și întoarceți creveții pentru a găti 1 minut sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați mentă și fenicul și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Se toarnă într-un castron cald de servire și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați guanciale în batonete de 1 inch și puneți-le într-o tigaie rece la foc mediu. Gatiti pana cand grasimea este redata, aproximativ 5 pana la 6 minute, si adaugati radicchio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se sotează la foc mare până se ofilesc, se adaugă rozmarinul și oțetul, se condimentează cu sare și piper și se aruncă pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.;
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista