Scaloppine de vițel cu sparanghel și sos de cremă de Chanterelle

Scaloppine de vițel cu sparanghel și sos de cremă de Chanterelle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 742 calorii. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de sulițe tinere de sparanghel, scaloppine de vițel, usturoi teaspooon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Scalopină de vițel sau pui cu sos de cremă de șofran, Scaloppine de vițel cu Coulis de mazăre de primăvară și sparanghel, și Scaloppine de vițel cu sos Marsala de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-o oală medie cu apă sărată clocotită, albiți sparanghelul timp de 1 minut. Scufundați sparanghelul fierbinte în apă cu gheață pentru a opri gătitul și pentru a păstra culoarea verde.
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare adăugați untul nesărat și usturoiul și gătiți până la parfum, dar nu se rumenesc.
Se adaugă ciupercile și se sotează până se rumenesc. Întoarceți focul la mare și adăugați vermutul.
Adăugați crema și gătiți până se reduce cu 1/2, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper. Păstrați sosul de chanterelle cald.
Tăiați scalopina de vițel în 1/2 și condimentați generos cu sare și piper. Condimentează făina cu sare și piper.
Așezați o felie de provolone și 2 bucăți de sparanghel albit pe vițel.
Rotiți scalopina de vițel în jurul provolonei și sparanghelului și dragați ușor în făina condimentată. Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul și uleiul de măsline.
Așezați 3 rulouri în tigaie, coaseți cu fața în jos și gătiți timp de 30 de secunde. Întoarceți rulourile și căutați cealaltă parte timp de 30 de secunde.
Transferați pe o foaie de copt și continuați să ardeți restul rulourilor.
Coaceți aproximativ 10 minute până când brânza este topită.
Se servește cu sosul de chanterelle.