Scaloppine de vițel cu lămâie și fenicul: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio

Scaloppine de vițel cu lămâie și fenicul: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 364 calorii. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare includ Rulouri de vițel cu lămâie și ciuperci: Involtini di Vitello al Limone, Scaloppine De Vițel Cu Lămâie, Capere Și Praz, și Scalopină de vițel cu pătrunjel ofilit, lămâie și Susan.
Instrucțiuni
Tăiați feniculul și tăiați-l în jumătate.
Tăiați fiecare jumătate în julienne de 1/8 inci.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu până la fumat.
Adăugați feniculul și gătiți, amestecând des până când este moale și auriu, aproximativ 8 până la 10 minute.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Feliați vițelul în felii groase de 1/8 inci (sau aranjați ca măcelarul dvs. să facă acest lucru pentru dvs.). Puneți fiecare bucată de vițel cu un ciocan de carne până când este aproape subțire de hârtie. Condimentează fiecare bucată cu sare și piper și dragă în făină.
Încălziți restul de 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie de 12 până la 14 inci până la fumat.
Adăugați 4 bucăți de vițel dragat și gătiți până se rumenesc ușor pe fiecare parte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți pe o farfurie și continuați cu piesele rămase. Când al doilea lot este rumenit, adăugați primul lot înapoi în tigaie și vinul, bulionul de pui și sucul de lămâie și gătiți 2 până la 3 minute, până când lichidul este aproape dispărut.
Adăugați untul, apoi scoateți vițelul într-un platou cu fenicul, adăugați pătrunjelul în sos și turnați-l peste carne.
Se presară cu coajă de lămâie și se servește.