Scaloppine de vițel cu lămâie și fenicul: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio

Scaloppine de vițel cu lămâie și fenicul: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio
Scaloppine de vițel cu lămâie și fenicul: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 364 calorii. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare includ Rulouri de vițel cu lămâie și ciuperci: Involtini di Vitello al Limone, Scaloppine De Vițel Cu Lămâie, Capere Și Praz, și Scalopină de vițel cu pătrunjel ofilit, lămâie și Susan.

Instrucțiuni

1
Tăiați feniculul și tăiați-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Tăiați fiecare jumătate în julienne de 1/8 inci.
3
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați feniculul și gătiți, amestecând des până când este moale și auriu, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Feliați vițelul în felii groase de 1/8 inci (sau aranjați ca măcelarul dvs. să facă acest lucru pentru dvs.). Puneți fiecare bucată de vițel cu un ciocan de carne până când este aproape subțire de hârtie. Condimentează fiecare bucată cu sare și piper și dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
7
Încălziți restul de 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie de 12 până la 14 inci până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați 4 bucăți de vițel dragat și gătiți până se rumenesc ușor pe fiecare parte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
9
Scoateți pe o farfurie și continuați cu piesele rămase. Când al doilea lot este rumenit, adăugați primul lot înapoi în tigaie și vinul, bulionul de pui și sucul de lămâie și gătiți 2 până la 3 minute, până când lichidul este aproape dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați untul, apoi scoateți vițelul într-un platou cu fenicul, adăugați pătrunjelul în sos și turnați-l peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
11
Se presară cu coajă de lămâie și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista