Scallops Pan-Seared pentru două
Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 50 și costă 5 cenți pe porție. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână migdale pentru jardiniere, suc de lămâie, pansament lite house și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită, Vinete prăjite cu sos de zară, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se Toarnă 2 Linguri. îmbrăcarea peste scoici într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărei scoici. La frigider 30 min. la marinat.
Gatiti fasolea in pansamentul ramas in tigaie mare la foc mediu-mare 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând ocazional.
Adăugați suc de lămâie și mărar; aruncați pentru a acoperi. Gatiti 1 min., amestecând frecvent. Sus cu nuci.
Se ia de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi.
Scoateți scoicile din marinată; aruncați marinada.
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați scoici; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până când este opac și ușor rumenit pe ambele părți.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.