Scallops la provensal
O porție conține 155 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă $3.29 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile de scoici la provensal ar putea fi un extraordinar fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet balsamic, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Scoicile lui Ina provensal, Scoici Provensale, și Provensal Pot Au Feu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incinge cuptorul la 375 F. intr-un bol, se combina rosiile cu 2 linguri usturoi, 3 lingurite cimbru, 3 lingurite ulei, 1/4 lingurite sare si 1/4 lingurita piper negru. Înveliți o tigaie cu foi cu margini cu spray de gătit; întindeți amestecul de roșii pe tigaie într-un singur strat.
Coaceți, amestecând o dată sau de două ori, până când roșiile sunt moi și ușor carbonizate, 20 până la 25 de minute. Se amestecă porumbul în amestecul de roșii. În același castron, aruncați scoici cu restul de 2 lingurițe de cimbru, 2 lingurițe de ulei, 1/2 lingură de usturoi, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Așezați scoici deasupra amestecului de roșii; coaceți până când scoicile sunt doar fierte, 12 până la 15 minute.
Transferați scoici pe o farfurie; tăiatîn jumătate. Se amestecă oțetul și 2 linguri de ierburi în amestecul de roșii. Împărțiți rucola, amestecul de roșii și scoicile în 4 boluri; se presară cu 1 lingură de ierburi rămase.