Scallops la provensal

Scallops la provensal
O porție conține 155 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă $3.29 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile de scoici la provensal ar putea fi un extraordinar fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet balsamic, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Scoicile lui Ina provensal, Scoici Provensale, și Provensal Pot Au Feu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incinge cuptorul la 375 F. intr-un bol, se combina rosiile cu 2 linguri usturoi, 3 lingurite cimbru, 3 lingurite ulei, 1/4 lingurite sare si 1/4 lingurita piper negru. Înveliți o tigaie cu foi cu margini cu spray de gătit; întindeți amestecul de roșii pe tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Piper NegruPiper Negru
TomateTomate
UsturoiUsturoi
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți, amestecând o dată sau de două ori, până când roșiile sunt moi și ușor carbonizate, 20 până la 25 de minute. Se amestecă porumbul în amestecul de roșii. În același castron, aruncați scoici cu restul de 2 lingurițe de cimbru, 2 lingurițe de ulei, 1/2 lingură de usturoi, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
PorumbPorumb
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
3
Așezați scoici deasupra amestecului de roșii; coaceți până când scoicile sunt doar fierte, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați scoici pe o farfurie; tăiatîn jumătate. Se amestecă oțetul și 2 linguri de ierburi în amestecul de roșii. Împărțiți rucola, amestecul de roșii și scoicile în 4 boluri; se presară cu 1 lingură de ierburi rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
RucolaRucola
OțetOțet
TomateTomate
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista