Scallopini de vițel într-un sos dulce de ardei roșu

Scallopini de vițel într-un sos dulce de ardei roșu
Scallopini de vițel într-un sos dulce de ardei roșu durează în jur 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 3,39 USD pe porție. Acest sos are 297 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente, le puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Cel Mai Bun Scallopini De Vițel, Scallopini De Vițel, și Scallopini de vițel Sara.

Instrucțiuni

1
Puneți Cotletele de vițel de câteva ori cu un ciocan de carne pentru a se fragezi, dacă doriți. Bateți oul cu laptele într-un castron puțin adânc. Amestecați firimiturile de pâine, pătrunjelul, pudra de usturoi, sarea și piperul negru într-un bol separat până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Cotlet De VițelCotlet De Vițel
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal, sau suficient pentru a acoperi fundul unei tigaie, la foc mediu. Înmuiați fiecare cotlet în amestec de ouă și apoi în amestec de firimituri pentru a acoperi. Prăjiți cotletele în uleiul încins până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scurgeți cotletele pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Încălziți încă 2 linguri ulei vegetal în aceeași tigaie; gatiti si amestecati ardeiul gras rosu si ceapa in uleiul incins pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se toarnă roșiile înăbușite în legume și se amestecă în apă și zahăr, dizolvând zahărul în sos. Aduceți la fierbere, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Reduceți căldura la minim.
7
Puneți Cotletele de vițel în sos, acoperiți și fierbeți până când vițelul este foarte fraged, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista