Sazerac Cocktail

Sazerac Cocktail
Nevoie de o băutură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Cocktailul Sazerac ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 2,79 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Un amestec de peychaud, cub de zahăr, cuburi de gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sazerac Cocktail, Sazerac Cocktail, și Sazerac Cocktail pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un pahar cu pietre cu 1 cană de gheață și lăsați-l deoparte să se răcească, aproximativ 5 minute. Aruncați gheața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
2
Combinați amarul lui Peychaud, amarul Angostura și cubul de zahăr într-un agitator de cocktail; mash bine cu un cocktail muddler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BitterBitter
Cuburi De ZahărCuburi De Zahăr
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
3
Adăugați 1 cană de gheață și whisky. Se amestecă până se răcește și se strecoară în paharul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
GheațăGheață
4
Răsuciți o coajă de lămâie pe suprafața cocktailului pentru a extrage esența; aruncați coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brundlmayer Steinmassl Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista