Saut Smog Curcubeu Saut Cu Sfecla Cruda Si Branza De Capra
Saut Smog curcubeu cu sfeclă crudă și brânză de capră este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 118 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, ulei de măsline extravirgin, pudră de curcubeu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Kitchn are 32 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Omletă De Brânză Curcubeu Cu Șalotă Și Brânză De Capră, Brânză elvețiană cu sfeclă, brânză de capră și stafide, și Linte caldă cu smog ofilit, sfeclă prăjită și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați verdeața de sfeclă și puneți-le deoparte. Curățați sfecla și fie radeți-le pe o răzătoare de cutie, fie într-un robot de bucătărie. Ar trebui să aveți aproximativ 2-3 căni de sfeclă mărunțită.Spălați verdeața de sfeclă și mătgul. Se agită pentru a elimina excesul de apă, dar nu este nevoie să se usuce.
Îndepărtați coastele centrale dure și dați-le o cotletă aspră. Stivați frunzele una peste alta și tăiați-le transversal în panglici groase.
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau oală la foc mediu.
Adăugați tulpinile și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați frunzele de bietă și condimentați cu sare și piper. Gatiti 6-8 minute, amestecand ocazional, pana cand frunzele s-au ofilit si au un gust foarte fraged. Dacă frunzele încă au gust amar, condimentați cu sare suplimentară.
Transferați bietul într-un castron mare și lăsați să se răcească în cameră temperature.To faceți pansamentul, amestecați oțetul balsamic și zahărul brun. Se condimentează cu sare și piper, apoi se strecoară în uleiul de măsline în timp ce se bate puternic.
Combinați verdeața și sfecla mărunțită și aruncați cu vinaigreta (în funcție de cât de multă bietă aveți și de cât de saturată doriți verdeața, este posibil să mai aveți o vinaigretă).
Serviți, topind fiecare farfurie cu brânză de capră.Această salată se va păstra la frigider până la o săptămână. Așteptați să acoperiți cu brânză de capră până la servire.