Saut Smog Curcubeu Saut Cu Sfecla Cruda Si Branza De Capra

Saut Smog Curcubeu Saut Cu Sfecla Cruda Si Branza De Capra
Saut Smog curcubeu cu sfeclă crudă și brânză de capră este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 118 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, ulei de măsline extravirgin, pudră de curcubeu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Kitchn are 32 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Omletă De Brânză Curcubeu Cu Șalotă Și Brânză De Capră, Brânză elvețiană cu sfeclă, brânză de capră și stafide, și Linte caldă cu smog ofilit, sfeclă prăjită și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați verdeața de sfeclă și puneți-le deoparte. Curățați sfecla și fie radeți-le pe o răzătoare de cutie, fie într-un robot de bucătărie. Ar trebui să aveți aproximativ 2-3 căni de sfeclă mărunțită.Spălați verdeața de sfeclă și mătgul. Se agită pentru a elimina excesul de apă, dar nu este nevoie să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Chard ElvețianChard Elvețian
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
2
Îndepărtați coastele centrale dure și dați-le o cotletă aspră. Stivați frunzele una peste alta și tăiați-le transversal în panglici groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați tulpinile și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
5
Adăugați frunzele de bietă și condimentați cu sare și piper. Gatiti 6-8 minute, amestecand ocazional, pana cand frunzele s-au ofilit si au un gust foarte fraged. Dacă frunzele încă au gust amar, condimentați cu sare suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Chard ElvețianChard Elvețian
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Transferați bietul într-un castron mare și lăsați să se răcească în cameră temperature.To faceți pansamentul, amestecați oțetul balsamic și zahărul brun. Se condimentează cu sare și piper, apoi se strecoară în uleiul de măsline în timp ce se bate puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Combinați verdeața și sfecla mărunțită și aruncați cu vinaigreta (în funcție de cât de multă bietă aveți și de cât de saturată doriți verdeața, este posibil să mai aveți o vinaigretă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Chard ElvețianChard Elvețian
8
Serviți, topind fiecare farfurie cu brânză de capră.Această salată se va păstra la frigider până la o săptămână. Așteptați să acoperiți cu brânză de capră până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista