Sebastă saut este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 689 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați 4 ceapă, okra murată, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Saut sebastă acadiană cu pesto de fistic și portocale, Sebastă prăjită la tigaie cu ciuperci Shiitake saut și salată de cartofi mov, și Sebastă Înnegrită.
Instrucțiuni
1
Gatiti mazarea, acoperita, in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 20 de minute sau pana se inmoaie.
Bateți împreună oțet, muștar creol, 1/2 cană ulei, 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Se amestecă 1/2 cană de vinaigretă în amestec de mazăre, rezervând vinaigreta rămasă. Acoperiți și răciți amestecul de mazăre 1 1/2 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Creol
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Frecați ambele părți ale fileurilor cu 1 lingură. ulei; se presară cu 1/4 linguriță rămasă. fiecare sare și piper. Apăsați cimbru și 1 lingură. busuioc frunze pe partea de carne de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Se încălzește restul de 3 linguri. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați peștele, cu carnea în jos, în ulei fierbinte; gatiti 3 minute sau pana devin aurii. (Nu lăsați ierburile să ardă.) Întoarceți peștele; gatiti 4 minute sau doar pana cand fulgii de peste cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
9
Se amestecă rucola și restul de 1 lingură. busuioc în salată de mazăre; împărțiți salata în 4 farfurii. Completați fiecare cu un file de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Piept De Pui La Rotisor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Se servește cu okra murată, jumătăți de lămâie și 1/4 cană de vinaigretă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bame Murate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.