Saut rosii Cherry si tarhon pe briose englezesti
Nevoie de un felul principal vegetarian? Saut roșii Cherry și tarhon pe brioșe englezești ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 2,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, roșii cherry, brioșe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Roșii Sotate Cu Tarhon, Porumb dulce sotat cu roșii și tarhon, și Cod fiert cu tarhon și roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați șobolani și sotati 2 minute.
Adăugați roșiile, piperul și sarea; sotati 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă tarhonul.
Împărțiți brânza uniform între jumătățile de brioșă.
Așezați brioșele pe o foaie de copt și fierbeți 1 minut sau până se topește brânza. Se toarna 1/3 cana amestec de rosii peste fiecare jumatate de briose.