Saut Radicchio
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Radicchio saut saut. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,34 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de radicchio, oregano, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza cu saute Radicchio, Radicchio sotat cu miere și oțet Balsamic, și Saut radicchio și Bruschetta cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare cap de radicchio pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în 4 pene. (Lăsați miezurile intacte; vor ajuta la menținerea penelor împreună.) Pune deoparte. Într-un castron mic, amestecați oțetul, usturoiul, sarea, piperul, hamsiile (dacă se utilizează) și 3 linguri de ulei; pus deoparte.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați radicchio într-un singur strat și gătiți timp de 3 minute. Întoarceți radicchio, adăugați vinaigreta și oregano și gătiți până când radicchio este fraged și ușor rumenit, încă aproximativ 3 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.