Saut Plantaines

Saut Plantaines
Saut Plantained necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 37 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 210 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, pătlagine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pătlagine Sotate, Pătlagine Coapte Sotate, și Conopidă prăjită cu unt brun, Pătlagine Sotate și piure de rădăcină de pătrunjel.

Instrucțiuni

1
Curățați pătlaginele și sfertul pe lungime, astfel încât să aveți 4 bucăți lungi. Feliați cele opt benzi în bucăți de 1 inch.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pătlaginele și saut-ul până se rumenesc. Condimentează cu sare și piper și scoate-le pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătlaginăPătlagină
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista