Saut Flounder și picantă de cambulă R. mul. mul. mul. mul. m
Saut Flounder și picantă de cambulă este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 435 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, făină, fileuri de cambulă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cambulă cu crustă de caju cu Remouladă de arpagic, Flounder italian sotat de Acadia, și Cambulă sotată cu sos de portocală-șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orzo conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Sare
2
Scurgeți și amestecați 2 linguri de pătrunjel, 1/4 linguriță de piper și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Piper
Sare
3
Combinați restul de 1 lingură de pătrunjel, maioneză și următoarele 5 ingrediente (prin capere) într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Pătrunjel
Capere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați 1 lingură de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
6
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Presărați fileurile uniform cu restul de 1/2 linguriță de piper și restul de 1/4 linguriță de sare; fileuri de dragare în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
8
Adăugați 2 fileuri în tigaie; gătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Scoateți peștele din tigaie. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de ulei și 2 fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se servește cu rmoulade și orzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.