Saut Fenicul Si Ceapa Rosie Cu Rucola

Saut Fenicul Si Ceapa Rosie Cu Rucola
Saut fenicul și ceapa roșie cu rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 112 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă groasă de jumătate de lună, măsline kalamatan, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici arse cu fenicul saut, portocaliu și ceapă roșie, Sandviș Hummus La Grătar + Ceapă,Roșii Și Rucola Sotate, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Împrăștiați rucola într-un vas de servire larg și superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Încălziți o tigaie mare (de preferință de 12 inci) la foc mediu - mare timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă 2 Tbs. de ulei și se învârte pentru a acoperi tigaia. De îndată ce uleiul străluceștedar nu fumeazăadăugați fenicul și ceapa într-un strat uniform. Condimentează cu sare și piper și lasă legumele să se gătească netulburate până când au început să se rumenească, aproximativ 2 minute. Se amestecă ocazional până când feniculul și ceapa sunt fragede și se rumenesc pe alocuri, aproximativ încă 5 minute. Dacă legumele par să se gătească prea repede sau fundul tigaiei începe să ardă, reduceți focul la mediu. (Dacă utilizați o plită electrică, scoateți tigaia de pe arzător momentan pentru a lăsa tigaia să se răcească.) Goliți un spațiu în centrul tigaiei și adăugați restul de 1/2 Tbs. ulei și apoi usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Lăsați să gătească până când usturoiul este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Adăugați sucul de portocale și amestecați pentru a se combina cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6
Se toarnă amestecul peste rucola și se aruncă pentru a combina și a ofili rucola. Se condimentează după gust cu sare și piper, se presară cu măslinele tocate și se servește imediat. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1
Calorii
1
120, grăsime
2
10, Calorii Grase
1
90, Grăsimi Saturate
2
1, proteine
3
1, Grăsimi Mononesaturate
4
7, carbohidrați
5
330, colesterol
6
0, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
8, Grăsimi Polinesaturate
2
1, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista