Saut de Chard curcubeu si Radicchio 4
Rainbow Chard și Radicchio saut Radicchio ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 115 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet de vin, nuci de pin, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Încercați Saut De Chard Curcubeu Si Radicchio 4, Saut Rainbow Chard Saut 4, și Varza balsamica si Radicchio saut 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coastele din bietă; tăiați transversal în bucăți de 1 inch (aproximativ 4 căni). Feliați frunzele transversal în benzi de 1 inch (aproximativ 16 căni).
Topiți untul cu ulei în oală mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti pana cand ceapa este frageda, amestecand ocazional, aproximativ 4 minute.
Adăugați coaste de bietă; acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Lucrând în loturi, adăugați frunze de smog și radicchio, amestecând până se ofilesc. Gatiti descoperit pana cand legumele sunt fragede, amestecand des, 8-10 minute. Se amestecă 2 linguri de oțet și coacăze, dacă se dorește. Condimentați cu sare și piper și mai mult oțet, dacă doriți.
Folosind lingura cu fante, transferați amestecul de bietă în castron.
Presărați nuci de pin peste.
Regula generală este roșie cu carne și albă cu pește, dar Pinot Noir este un vin roșu deschis, iar somonul este un pește bogat, așa că funcționează. Ne place pământul, Fructat GAINEY VINEYARD 2007 PINOT NOIR Ccalifornia, 48 USD).